Työn tulokset näkyvät

Syyskuussa talkoiltiin jälleen ja nyt työn tulokset alkavat todenteolla näkyä. Raunioalue muuttuu lähes viikottain, joten treenattavaa riittää. Artikkelin kansikuva on syyskuussa alueella pidetystä rauniokokeesta. Alkaa näyttää jo ihan rauniomeiningiltä!

Syyskuun talkoissa saatiin varastokontti maalattua loppuun sekä aloitettiin kiipeilytelineen rakentelu.

Kiipeilyteline tulee aloittelevien koirien käyttöön, ennen varsinaisella muurilla harjoittelua. Kiipeilytelineeseen tulee eri korkeuksille säädettäviä tasoja ja ramppeja. Kuvassa teline ei ole vielä valmis, mutta idea näkyy jo.

Iiiisoja traktorinrenkaita saatiin lahjoituksena. Niistä saa rakenneltua hienoja rengastornipiiloja. Nyt on kyllä renkaalla kokoa, sitä ei ihan käsivoimin talkoissa liikutella!

Kirsikkana kakun päälle roskispiiloihin maalattiin nimiä. VSPK:n jäsenillä oli mahdollisuus ostaa koiralleen nimikkopiilo. Nimet maalattiin roskiksiin syyskuun talkoissa. Hienoja tuli, vai mitä?

Muutama roskis on vielä vapaana, jos jäi harmittamaan ettei omaa nimikkopiiloa tullut hankittua. Raunioprojektin tiedottajalta Annukalta saa osto-ohjeet.

— Annukka Sirviö —

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *